Злякай кліща, перш ніж він злякає тебе!

Злякай кліща, перш ніж він злякає тебе!

Злякай кліща, перш ніж він злякає тебе!

Ультразвуковий відлякувач кліщів і бліх від WAUDOG.


Як працює ця штука?

Відлякувач кліщів та бліх WAUDOG – суперкорисний пристрій для твого петса і супернебезпечний для його найзапекліших ворогів. Пристрій випромінює ультразвукові імпульси із частотою 40 Гц, в той час, як твій пухнастий кентик сприймає звуки від 45 до 64 Гц. А що ж чують кліщі та блохи? О-о-ох, багато чого 😈 Для них 40 Гц – це неймовірно гучний шум, який блокує їх сенсорний апарат (орган Галлера). Ультразвук виступає подразником чутливих волосків на лапках паразита. В результаті він втрачає здатність нападати і намагається накивати п’ятами.



Інструкція з використання та характеристики

Аби відлякати всіх паразитів на районі, спершу варто викупати улюбленця з шампунем від бліх. Потім повісити девайс на шлею або нашийник і активувати його, видаливши язичок. Чотири світлові сигнали будуть вказувати, що пристрій увімкнено. Відлякувач працює 12 місяців без вихідних, діє на відстані півтора метра, є вологостійким і важить 24 грами. Ну ідеальний кандидат!

А ще він не містить хімікатів та ароматизаторів, а тому безпечний і для малих петів, і для вагітних петинь. 

Ледь не забули: відлякувач WAUDOG має маркування СE. Воно вказує на те, що виріб безпечний для людей, тварин і навколишнього середовища. 


Як показує себе відлякувач в дії?

З безпекою розібралися, а дієвість ми перевірили на нашій хутряній тестувальниці Боржаві, яка носила відлякувач протягом місяця. Боржава завжди збирає на собі всіх районних кліщів, враховуючи використання багатьох засобів від паразитів одночасно.


І ось, що каже людина Боржави, Павло, після місяця тест-драйву:

Кліщів, як на мене стало значно менше. Але експеримент був не зовсім чистий, бо ми використовували супутні засоби, щоб не ризикувати здоров’ям Боржави. Відлякувач точно має сенс, але як командний гравець. Тобто рекомендую використовувати його в комплексі з обробкою.